DHL – skicka paket snabbt och smidigt

När det är dags att skicka paket så kan DHL vara ett fantastiskt alternativ. De har över 50 års erfarenhet i branschen och är en av de största inom försändelser. Med hjälp av lokala bilar, lastbilar och internationella flygplan hjälper DHL dig att skicka paket till hela världen och på snabbast möjliga sätt. När du ska boka ditt nästa paket som du ska skicka med DHL så bör du kolla med oss först. Vi hjälper dig att snabbt hitta billigast pris och identifierar saker du inte visste att du behövde veta.

Miljövänlig

Att skicka paket med DHL är något som otroligt många har gjort, med över 1,5 miljarder levererade brev och paket varje år kan man lugnt säga att de är ett populärt alternativ. Dessutom har DHL skickat paket sedan 1969 och har därmed lång och bred erfarenhet med försändelser. Men DHL hjälper inte bara att skicka paket på snabbast och bästa sätt, de har även ett stort fokus på miljön och är bara i Sverige bland de tio mest hållbara varumärkena, utsett av Sustainable Brand Index. De har ett pågående arbete där de jobbar på hållbart bränsle och fokuserar även stort på innovation.

Pressade priser

Skickar du paket med DHL så finns det många alternativ för dig, du kan lämna in paketet hos ditt närmaste DHL ombud eller så kan du boka en upphämtning av oss eller DHL direkt hemma vid dörren. Vi hjälper dig att göra det hela mer smidigt och det bästa är att du kan lätt hitta priset för att skicka paket med DHL när du använder vår sökfunktion. Vi pressar priserna konstant och har unika avtal med leverantörerna så att vi kan erbjuda dig det billigaste och bästa.

Nå hela världen på nolltid

Om du har tänkt att ditt paket som du ska skicka med DHL ska utomlands så rekommenderar vi att du kikar in våra tips och hjälp med tulldokument. Alla paket som ska utomlands och inte innehåller farliga ämnen ska deklareras hos tullen, men om du fyller i ditt tulldokument ordentligt så kommer ditt paket med DHL igenom gränskontrollerna på nolltid, du kan faktiskt få fram ditt paket på bara 1 vardag till vissa länder, andra når du på 2. Knepet är som sagt ett rätt ifyllt tulldokument och vi hjälper dig att fylla i det på bara någon minut. Det blir alltså inte bättre!

Privat och företag

Men du behöver inte vara ett registrerat företag för att skicka paket med DHL, både privatpersoner och företagare välkomnas med öppna armar. Vanliga paket ska vara under 20 kg och expresspaket – det du använder när det verkligen brådskar och ska fram så snabbt det bara går med garanti – får du skicka upp till 70 kg. Att skicka paket med DHL ska vara lätt och vi gör allt för att underlätta i din vardag. Du kan pröva att söka själv, du fyller bara i vart ditt paket ska, hur stort det är och hur mycket det väger, sen visar vi dig alla de möjliga alternativen och vilket som är miljövänligt, snabbast och inte minst billigast. På bara några minuter kan du ha upphämtningen av ditt paket med DHL bokat och innan du vet ordet av så är det redan framme hos mottagaren! Pröva själv, du kommer att bli positivt överraskad.